CATERING

Inka Chef er et spennende matkonsept for catering og street food i Oslo. Målet er å gi våre gjester en kulinarisk opplevelse, med fantastiske retter fra det peruanske kjøkken. Vi lager mat med kjærlighet og har som motto: We don’t make food, we make love.

Inka Chef var en drøm som ble virkelig etter en spennende prosess som startet i Peru og endte i Norge. Vi lager peruansk mat med sesongbaserte råvarer og er stolte over å bruke vår kreativitet på å fusjonere peruansk og skandinavisk mat. Inka Chef vil gi deg en opplevelse av vennskap og glede. Kokkene våre er sosiale og feststemte akkurat som i Latin-Amerika. Slik smaker det best!

Kom å smak vår smakfull street food mat på Grünerløkka eller bestill prøv ut vårt cateringtilbud. Begge gir garantert matglede.

DET PERUANSK KJØKKEN

Peruansk mat er en fusjon av smaker og produkter fra flere matkulturer. Inkariket dyrket mange råvarer på ulike steder i Andesfjellene, som poteter, quinua, chili og mais. De benyttet matvarer fra hele riket og sørget for et variert kosthold til befolkningen. I 1527 kom spanjolene som innførte løk, hvitløk, melk og flere andre produkter, samt kokketeknikker. Etter uavhengighetskrigen på 1820-tallet kom grupper fra blant annet Kina, Japan, Italia og Frankrike med sine mattradisjoner. Dette ble til den fantastiske fusjonen som i dag er peruansk mat. Nå forsetter dette i Norge. Inka Chef bruker norske råvarer og fusjonerer peruansk mat med skandinavisk.