OM LOKALER


Inkachef gir dine eventer og selskaper en reise til latinamerika. En blanding av spennede smaker, farger og musikk. Vi arragerer din selskap for deg. Her du kan finne vaare lokaler.

LOKALET

Det perfekte stedet for et vellykket arrangement. Åpen Scene ligger i 4. etasje i gamle erverdige Torggata Bad. Stedet ble pusset opp i 2016 og fremstår i dag som et moderne og fleksibelt eventlokale. Ved enkle grep kan man gjøre om et konferanseoppsett til et flott festlokale. Størrelsen på rommene kan lett justeres, slik at man får den riktige atmosfæren for en vellykket fest.

OMRÅDET

Området rundt Arbeiderplassen og Torgata har fått en kraftig ansiktsløfting. Dette har nå blitt et av Oslos mest trendy steder, med mange spennede restauranter og utesteder. Det er kun noen minutters gange til Jernbanetorget og annen kollektivtransport.

320

TIL FEST

190

TIL BORDS


SALER


SAL 1

Langbord 190 personer
Rundbord 90 personer
Fest 230 personer
Kino 150 personer

SAL 2

Langbord 150 personer
Rundbord 90 personer
Fest 230 personer
Kino 150 personer

TAKTERRASSE

Vi har egen takterrasse på 40m2. Det er kun adgang til terrassen fra Åpen Scene sitt lokale.

ANDRE FASILITETER

Lokalet har diverse ekstrautstyr som scene, serveringsbord og stoler, varmeskap, pluss diverse utstyr til konserter, kurs och konferanse. Åpen Scene har full skjenkebevilgning for alkohol frem til 03:00.

Kontakt oss i dag