LOKALER

Inka Chef har et samarbeid med Åpen Scene og Ibsen Scene.  Disse to selskapslokalene er noen av de beste du finner i Oslo. Begge ligger midt i sentrum. Åpen Scene holder til i toppetasjen på Torggata Bad, mens Ibsen Scene ligger et steinkast unna, i Møllergata.

Her finner du alt du trenger til både middag og fest. Størrelsen på salene kan lett justeres, slik at man får den riktige atmosfæren i forhold til hvor mange dere blir. Topp moderne lyd-, og lydanlegg, sammen med profesjonell betjening, gjør at ditt arrangmenet garantert blir en suksess.

Om du ønsker enkel fingermat eller en flott 3-retters. Vi leverer både mat, personell og alt du trenger til for oppdekk. Så om du skal ha bursdag, bryllup, firmafest eller andre type eventer, ta kontakt.

OMRÅDET

Området rundt Arbeiderplassen og Torgata har fått en kraftig ansiktsløfting. Dette har nå blitt et av Oslos mest trendy steder, med mange spennede restauranter og utesteder. Man kan trygt si at denne delen av byen, har blitt det nye sentrum av Oslo.

Det er kun noen minutters gange til Jernbanetorget og annen kollektivtransport. Her kan du ta buss, tog, trikk eller T-banene 24/7. Parkering finner du i de nærliggende gater og det er mange parkeringshus i nærområdet. Alt dette gjør det enkelt for dine gjester å komme seg til og fra ditt arrangement, uten å måtte betale en formue i taxi.

KAPASITET

Åpen Scene sal 1

Langbord 180
Rundbord 100
Fest 230
Kino 170

Åpen Scene sal 2

Langbord 120
Rundbord 80
Fest 230
Kino 140

Ibsen Scene

Langbord 140
Rundbord 80
Fest 220
Kino 90