Rett
CEVICHE
Ceviche tradicional
Frisk ceviche av kveite i aji amarillo (gul chili), tigermelk, limo chili, rødløk, persille og koriander. Serveres med langtidsgrillet søtpotet, salat og canchita.
Pris per pers: 170 kr
Ceviche nikkei
Japansk inspirert ceviche. Laks sashimi marinert med sitron, løk, hvitløk, aji amarillo (gul chili), vårløk og japanske sauser. Serveres med tynnskåret ingefær, søtpotetpure, wasabi og canchita.
Pris per pers: 170 kr
Ceviche de langostinos
Scampi ceviche i hvitløksaus, aji amarillo (gul chili) og tigermelk. Serveres med avokado, salsa criolla og patacones (fritert kokebanan fra amazonas).
Pris per pers: 170 kr
Tiradito de trucha
Ørret sashimi i karamellisert hvitløkssaus, rocoto (rød chili) tigermelk og korianderolje. Serveres med choclo, salsa criolla og canchita.
Pris per pers: 170 kr
Tiradito de aji amarillo
Kveite sashimi marinert med lime, aji amarillo (gul chili) tigermelk, løk, karamellisert hvitløkssaus og sjømat kraft. Serveres med søtpotet, salsa criolla og canchita.
Pris per pers: 170 kr