Meny

BRUSCHETTAS

Bruschetta de atun

Bruschetta toppet med tunfisktartar, persille og parmesan.

Bruschetta de palta

Bruschetta toppet med avocadokrem med lime, chili og friske urter.

Bruschetta de tocino

Bruschetta toppet med sprøstek bacon blandet med hakkede kokt egg, aioli og rosmarin.

Pris per pers:

Kr 500

(eks. mva) inkluderer levering i Oslo området.
Trenger du servitører? Ta kontakt med oss.

Meny

CAUSUSHI

Causa de atun

Mandelpotetmos blandet med lime og aji amarillo (gul chili), toppet med tunfisktartar, avokado og kalamata oliven.

Causa de cangrejo

Mandelpotetmos blandet med lime og aji amarillo (gul chili), toppet med krabbetartar, kokt egg og gressløk.

Causa de langostinos

Mandelpotetmos blandet med lime og aji amarillo (gul chili), toppet med flambert scampi marinert i hvitløk, friske urter og aji amarillo (gul chili).

Pris per pers:
Kr 180
(eks. mva) inkluderer levering i Oslo området.
Trenger du servitører? Ta kontakt med oss.
Pris per pers:
Kr 250
(eks. mva) inkluderer levering i Oslo området.
Trenger du servitører? Ta kontakt med oss.