?>
Meny
BRUSCHETTAS
Bruschetta de atun
Bruschetta toppet med tunfisktartar, persille og parmesan.
Bruschetta de palta
Bruschetta toppet med avocadokrem med lime, chili og friske urter.
Bruschetta de tocino
Bruschetta toppet med sprøstek bacon blandet med hakkede kokt egg, aioli og rosmarin.
Pris per pers:
Kr 500
(eks. mva) inkluderer levering i Oslo området.
Trenger du servitører? Ta kontakt med oss.
Meny
CAUSUSHI
Causa de atun
Mandelpotetmos blandet med lime og aji amarillo (gul chili), toppet med tunfisktartar, avokado og kalamata oliven.
Causa de cangrejo
Mandelpotetmos blandet med lime og aji amarillo (gul chili), toppet med krabbetartar, kokt egg og gressløk.
Causa de langostinos
Mandelpotetmos blandet med lime og aji amarillo (gul chili), toppet med flambert scampi marinert i hvitløk, friske urter og aji amarillo (gul chili).
Pris per pers:
Kr 180
(eks. mva) inkluderer levering i Oslo området.
Trenger du servitører? Ta kontakt med oss.

Pris per pers:
Kr 250
(eks. mva) inkluderer levering i Oslo området.
Trenger du servitører? Ta kontakt med oss.
