FORRETER
Choritos a la chalaca
“Chalaca” refererer til havnebyen Callao, og i Peru kaller vi blåskjell for “Choritos”. Blåskjellene serveres i halve skjell med en spesiell saus laget med lime juice, hakkede løk, tomater, persille og aji amarillo (gul ajichili).
Causa de atun
Mandelpotetmos blandet med lime og amarillochilli (gul ajichili), toppet med tunfisktartar, avokado og kalamata oliven.
Langostinos a la huancaína
Flambert scampi marinert i hvitløk, friske urter og amarillo chili. Serveres med salsa huancaina, salat i juliana, babymandelpoteter, kalamata oliven, fetaost og kokt egg.
Pris per pers:
Kr 180
(eks. mva) inkluderer levering i Oslo området.
Trenger du servitører? Ta kontakt med oss.
HOVEDRETTER
Chaufa de mariscos
Stekt ris i wok med kinesisk sauser, paprika, gressløk, ingefær, omelet og sesongbasert sjømat.
Salmón a lo pobre
Godt stekt laksefilet i smør og soyasaus. Serveres med ris, papas bravas, speilegg og patacones (langtidsstekt grønne bananer).
Lomo Saltado
Tynne skiver av biff woket med ingefær, hvitløk, løk, chili, paprika, persille og kineser sauser. Serveres med ris.
Pris per pers:
Kr 220
(eks. mva) inkluderer levering i Oslo området.
Trenger du servitører? Ta kontakt med oss.


Rett
SALATER
Ensalada al wok
Crispy kinesisk grønnsaker med wokede kylling eller scampi. Serveres med kinesiske sauser og stekt wonton.
Ensalada andina
Mix salat med quinoa, ulike typer oliven, choclo, fetaost, rødløk, cherrytomater og søtpoteter. Serveres med salsa huancaina.
Ensalada Nikkei
Peruansk tempura av sesongbasert grønnsaker og dagens fisk sashimi. Serveres med ponzusaus og salsa criolla.
Pris per pers:
Kr 150
(eks. mva) inkluderer levering i Oslo området.
Trenger du servitører? Ta kontakt med oss.
Rett
SUPPER
Chupe
Tradisjonell peruansk sjøkrepssuppe med ertepuré, dagens hvite fisk, krabbe, pannestekt scampi, choclo og fetaost. Serveres med focaccia toast og creme fraiche.
Crema de Verduras
Peruansk grønnsakssuppe. Vi bruker sesongbaserte grønnsaker mikset med stekt løk, hvitløk og spinat. Serveres med focaccia toast og creme fraiche.
Aguadito
Sjømatsuppe med peruansk pesto (koriander, spinat, hvitløk og aji amarillo – gul chili). Serveres med ris, erter, gulrøtter og mais fra Andesfjellene.
Pris per pers:
Kr 160
(eks. mva) inkluderer levering i Oslo området.
Trenger du servitører? Ta kontakt med oss.

