JULEBORD
FORRETT
Ceviche Nikkei
Japansk inspirert ceviche. Laks sashimi marinert med sitron, løk, hvitløk, aji amarillo (gul chili), vårløk og japanske sauser. Serveres med tynnskåret ingefær, søtpotetpure, wasabi og canchita.

Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /home/6/i/inkachef/www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 175
BUFFET
Cerdo Chino Agridulce
Langtidsgrillet svinenakke marinert i asiatiske sauser. Serveres med sukkererter, sesamfrø og tamarindsaus.
Seco de Cordero
Langtidsgrillet lam marinert i øl, spinat, hvitløk, koriander og aji amarillo (gul chili). Serveres med parmesan og fersk koriander.
Papas bravas de Arequipa
Langtidsgrillet poteter i smør og olivenolje, friske urter og aji panka (tørkede rød chili). Serveres med ocopa (peruansk ostesaus med peanøtter, stekt løk, ritz kjeks, huacatay og rocoto (rød chili).
Ensalada de Beterraga
Rødbetsalat med gulrøtter, erter, poteter og mais fra andesfjellene. Det er blandet med peruansk aioli, sitron og persille.
Ensalada de Col roja
Rødkål karamellisert i wok med sesamfrø. Serveres med stekt mandler.
Ensalada de espinacas
Spinatsalat med balsamicokrem. Serveres med fetaost, rødløk, cherrytomater.
Peruansk Søtpotetmos
Langtidsgrillet søtpotet blandet med ferskpresset appelsinjuice og kanel.
Tilbehør
Brod, peruansk aioli og chimichurri
