JULEBORD

FORRETT

Ceviche Nikkei

Japansk inspirert ceviche. Laks sashimi marinert med sitron, løk, hvitløk, aji amarillo (gul chili), vårløk og japanske sauser. Serveres med tynnskåret ingefær, søtpotetpure, wasabi og canchita.


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /home/6/i/inkachef/www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 175

BUFFET

Cerdo Chino Agridulce

Langtidsgrillet svinenakke marinert i asiatiske sauser. Serveres med sukkererter, sesamfrø og tamarindsaus.

Seco de Cordero

Langtidsgrillet lam marinert i øl, spinat, hvitløk, koriander og aji amarillo (gul chili). Serveres med parmesan og fersk koriander.

Papas bravas de Arequipa

Langtidsgrillet poteter i smør og olivenolje, friske urter og aji panka (tørkede rød chili). Serveres med ocopa (peruansk ostesaus med peanøtter, stekt løk, ritz kjeks, huacatay og rocoto (rød chili).

Ensalada de Beterraga

Rødbetsalat med gulrøtter, erter, poteter og mais fra andesfjellene. Det er blandet med peruansk aioli, sitron og persille.

Ensalada de Col roja

Rødkål karamellisert i wok med sesamfrø. Serveres med stekt mandler.

Ensalada de espinacas

Spinatsalat med balsamicokrem. Serveres med fetaost, rødløk, cherrytomater.

Peruansk Søtpotetmos

Langtidsgrillet søtpotet blandet med ferskpresset appelsinjuice og kanel.

Tilbehør

Brod, peruansk aioli og chimichurri

Pris per pers:
Kr 600
(eks. mva) inkluderer levering i Oslo området. Trenger du servitører? Ta kontakt med oss.