Meny

PARRILLA DE VERANO

Lomito de cerdo a la parrilla

Langtidsgrillet svinenakke marinert i øl, chimichurri, hvitløk og aji amarillo (gul chili). Serveres med tynnskåret sukkererter og vårløk.

Cordero a la parrilla

Langtidsgrillet lam marinert i peruansk pesto (spinat, hvitløk, koriander og aji amarillo – gul chili). Serveres med parmesan og fersk koriander.

Papas bravas de Arequipa

Langtidsgrillet poteter i smør og olivenolje, friske urter og aji panka (tørkede rød chili). Serveres med ocopa (peruansk ostesaus med peanøtter, stekt løk, ritz kjeks, melk, huacatay og rocoto – rod chili).

Verduras bravas

Sesongbasert grønnsaker langtidsgrillet marinert med chimichurri og blandet med friske urter, olivenolje og parmesan.

Langostinos a la huancaína

Flambert scampi marinert i hvitløk og aji amarillo (gul chili). Serveres med salat i juliana, baby mandelpoteter, kalamata oliven, fetaost, kokt egg og salsa huancaina (peruansk ostesaus med ritz kjeks, melk og aji amarillo – gul chili).

Ensalada de espinacas

Spinatsalat med balsamico krem. Serveres med fetaost, rødløk, cherrytomater.

Tilbehør

Brød, aioli og chimichurri.

Pris per pers:

Kr 400

(eks. mva) inkluderer levering i Oslo området.
Trenger du servitører? Ta kontakt med oss.

Meny

PARRILLA DEL PACIFICO

Ceviche nikkei

Japansk inspirert ceviche. Laks sashimi marinert med sitron, løk, hvitløk, aji amarillo (gul chili), vårløk og japanske sauser. Serveres med tynnskåret ingefær, søtpotetpure, wasabi og canchita.

Cangrejo Rey a la diabla

Kongekrabbe flammert i wok med aji amarillo (gul chili), hvisløksmiks og dill.

Trucha a la parrilla

Grillet ørret med karamellisert hvitløksaus og persille. Serveres med sesongens sopp og krydret kremfresh.

Conchitas a la parmesana

Grillet kamskjell gratinert med lime, rørossmør og parmesan. Serveres i sitt egen skjell med crispy salat.

Papas bravas de Arequipa

Langtidsgrillet poteter i smør og olivenolje, friske urter og aji panka (tørkede rød chili). Serveres med ocopa (peruansk ostesaus med peanøtter, stekt løk, ritz kjeks, fetaost, huacatay og rocoto (rød chili).

Langostinos a la huancaína

Flambert scampi marinert i hvitløk og aji amarillo (gul chili). Serveres med salat i juliana, baby mandelpoteter, kalamata oliven, fetaost, kokt egg og salsa huancaina (peruansk ostesaus med ritz kjeks, melk og aji amarillo – gul chili).

Ensalada de espinacas

Spinatsalat med balsamic krem. Serveres med fetaost, rødløk, cherrytomater.

Tilbehør

Brød og tartaarsaus.

Pris per pers:

Kr 650

(eks. mva) inkluderer levering i Oslo området.
Trenger du servitører? Ta kontakt med oss.

Pris per pers:
Kr 450
(eks. mva) inkluderer levering i Oslo området.
Trenger du servitører? Ta kontakt med oss.
Pris per pers:
Kr 600
(eks. mva) inkluderer levering i Oslo området.
Trenger du servitører? Ta kontakt med oss.