Lomito de cerdo a la parrilla
Langtidsgrillet svinenakke marinert i øl, chimichurri, hvitløk og aji amarillo (gul chili). Serveres med tynnskåret sukkererter og vårløk.
Cordero a la parrilla
Langtidsgrillet lam marinert i peruansk pesto (spinat, hvitløk, koriander og aji amarillo – gul chili). Serveres med parmesan og fersk koriander.
Papas bravas de Arequipa
Langtidsgrillet poteter i smør og olivenolje, friske urter og aji panka (tørkede rød chili). Serveres med ocopa (peruansk ostesaus med peanøtter, stekt løk, ritz kjeks, melk, huacatay og rocoto – rod chili).
Verduras bravas
Sesongbasert grønnsaker langtidsgrillet marinert med chimichurri og blandet med friske urter, olivenolje og parmesan.
Langostinos a la huancaína
Flambert scampi marinert i hvitløk og aji amarillo (gul chili). Serveres med salat i juliana, baby mandelpoteter, kalamata oliven, fetaost, kokt egg og salsa huancaina (peruansk ostesaus med ritz kjeks, melk og aji amarillo – gul chili).
Ensalada de espinacas
Spinatsalat med balsamico krem. Serveres med fetaost, rødløk, cherrytomater.
Tilbehør
Brød, aioli og chimichurri.
Pris per pers:
Kr 400
(eks. mva) inkluderer levering i Oslo området.
Trenger du servitører? Ta kontakt med oss.
Meny
PARRILLA DEL PACIFICO
Ceviche nikkei
Japansk inspirert ceviche. Laks sashimi marinert med sitron, løk, hvitløk, aji amarillo (gul chili), vårløk og japanske sauser. Serveres med tynnskåret ingefær, søtpotetpure, wasabi og canchita.
Cangrejo Rey a la diabla
Kongekrabbe flammert i wok med aji amarillo (gul chili), hvisløksmiks og dill.
Trucha a la parrilla
Grillet ørret med karamellisert hvitløksaus og persille. Serveres med sesongens sopp og krydret kremfresh.
Conchitas a la parmesana
Grillet kamskjell gratinert med lime, rørossmør og parmesan. Serveres i sitt egen skjell med crispy salat.
Papas bravas de Arequipa
Langtidsgrillet poteter i smør og olivenolje, friske urter og aji panka (tørkede rød chili). Serveres med ocopa (peruansk ostesaus med peanøtter, stekt løk, ritz kjeks, fetaost, huacatay og rocoto (rød chili).
Langostinos a la huancaína
Flambert scampi marinert i hvitløk og aji amarillo (gul chili). Serveres med salat i juliana, baby mandelpoteter, kalamata oliven, fetaost, kokt egg og salsa huancaina (peruansk ostesaus med ritz kjeks, melk og aji amarillo – gul chili).
Ensalada de espinacas
Spinatsalat med balsamic krem. Serveres med fetaost, rødløk, cherrytomater.
Tilbehør
Brød og tartaarsaus.
Pris per pers:
Kr 650
(eks. mva) inkluderer levering i Oslo området.
Trenger du servitører? Ta kontakt med oss.

