Alle menyene kan tilpasses etter dine behov.Vi tilbyr også 5-retters og 7-retters menyer.
Ta kontakt for mer informasjon.
Meny
3-RETTERS MIDDAG(Kjøtt)
Du må velge en forrett, en hovedrett og en dessert:
FORRETTER
Causa limeña
Mandelpotetmos blandet med lime og aji amarillo (gul ajichili). Toppet med kylling i tartarmajones, avokado, kalamata oliven og kokt egg.
Papas rellenas de carne
Potetmos fylt med kjøtt, sprøstekt bacon, gulrøtter og kokt egg. Serveres med salsa criolla og huancaina.
Palta rellena
Halv avokado fillet med rødbetsalat eller tunfisk tartar. Serveres med salat, choclo, kokt egg og huancaina.
HOVEDRETTER
Lomo Saltado
Tynne skiver av biff woket med ingefær, hvitløk, chili og persille. Serveres med pommes frites, karamellisert løk og paprika.
Arroz con Pato
Langtidsstekt andebryst marinert i spinat, hvitløk, koriander og aji amarillo (gul chili). Servers med koriander ris, karamelliserte grønnsaker og salsa criolla.
Aji de Gallina
Tradisjonelle peruanske kyllingsgryte med aji amarillo (gul chili), mandler melk og parmesan. Serveres med baby mandelpoteter, kokt egg og kalamata oliven.
Cerdo Chino Agridulce
Langtidsgrillet svinenakke marinert i asiatiske sauser. Serveres med søtpotetmos, rødkålsalat, stekt mandler og tamarind sursøt saus.
Seco de Cordero
Langtidsgrillet lam marinert i peruansk pesto (øl, spinat, hvitløk, koriander og aji amarillo – gul chili). Parmesan og fersk koriander på toppen. Serveres med papas bravas de Arequipa og peruansk rødbeter salat.
DESSERTER
Søtpotet mousse
Mousse av langtidsgrillet søtpotet blandet med ferskpresset appelsinjuice og kanel. Toppet med kokoskrem, fikenmarmelade, smuldret kjeks og skogsbær.
Mini bananpannekaker med manjar blanco
Mini bananpannekaker. Serveres med karamellisert melk, skogsbær og raspet mørk sjokolade.
Champus
Kompott med glasert tropiske frukter og mote (stor hvit mais fra Peru). Toppet med skogsbær og kanel.
Pris per pers:
Kr 500
(eks. mva) inkluderer levering i Oslo området.
Trenger du servitører? Ta kontakt med oss.
Meny
3-RETTERS MIDDAG(Sjømat)
Du må velge en forrett, en hovedrett og en dessert:
FORRETTER
Tiradito de aji amarillo
Kveite sashimi marinert med lime og aji amarillo (gul chili), tigermelk, løk, karamellisert hvitløkssaus og sjømat kraft. Serveres med choclo og salsa criolla.
Ceviche nikkei
Japansk inspirert ceviche. Laks sashimi marinert med sitron, løk, hvitløk, aji amarillo (gul chili), vårløk og japanske sauser. Serveres med tynnskåret ingefær, søtpotetpure, wasabi og canchita.
Langostinos a la huancaína
Flambert scampi marinert i hvitløk, friske urter og aji amarillo (gul chili). Serveres med grillet poteter, kalamata oliven og salsa huancaina. (peruansk ostesaus med ritz kjeks, melk og aji amarillo – gul chili).
HOVEDRETTER
Bacalao Andino
Quinoa panert torsk stekt i smør og soyasaus. Serveres med potetstappe, stekt egg og bacalao saus med tomater.
Cangrejo Rey a la diabla
Kongekrabbe flammert i wok med aji amarillo (gul chili), hvitløk og dill. Serveres med stekt ris og wokede grønnsaker.
Trucha a la parrilla
Grillet ørret med karamellisert hvitløksaus og persille. Serveres med sesongens sopp og grønnsaker, og creme fraiche i aji amarillo (gul chili).
Chaufa de mariscos
Stekt ris med asiatiske sauser, sesongbasert sjømat, sprø bacon, paprika, gressløk, ingefær og omelett.
DESSERTER
Mazamorra morada
Mousse av lilla mais fra Peru med glasert tropiske frukter. Toppet med friske skogsbær og kanel.
Maka brulee
En klassisk creme brulee som er nå fusjonert med det Inkas gull “Maka” (Frø fra andes fjellet med høyt konsentrert protein). Maka mel melted i flotte med vaniljestang og karamellisert sukker. Serveres med rød skogsbær og krem.
Pris per pers:
Kr 550
(eks. mva) inkluderer levering i Oslo området.
Trenger du servitører? Ta kontakt med oss.

