Meny
PERUANSK TAPAS
Langostinos a la huancaína
Flambert scampi marinert i hvitløk, friske urter og aji amarillo (gul chili). Serveres med grillet poteter, kalamata oliven og salsa huancaina. (peruansk ostesaus med ritz kjeks, melk og aji amarillo – gul chili).
Causa de atun
Mandelpotetmos blandet med lime og aji amarillo (gul chili), toppet med tunfisktartar, avokado og kalamata oliven.
Choritos a la chalaca
“Chalaca” refererer til havnebyen Callao, og i Peru kaller vi blåskjell for “Choritos”. Blåskjellene serveres i halve skjell og blandes med lime juice, persille, aji amarillo (gul chilli) og hakkede løk og tomater.
Causa de cangrejo
Mandelpotetmos blandet med lime og aji amarillo (gul chili), toppet med krabbetartar, kokt egg og gressløk.
Alitas chinas
Kyllingvinger woket i asiatiske sauser og sesamfrø, marinert i tamarind.
Papas bravas de Arequipa
Langtidsgrillet poteter i smør og olivenolje, friske urter og aji panka (tørkede rød chili). Servers med ocopa (en peruansk ostesaus med peanøtter, stekt løk, ritz kjeks, fetaost, huacatay og rocoto (rød chili).
Champiñones a la peruana
Grillet sopp marinert i hvitløksolje, friske urter og gressløk.
Tilbehør
Brod, peruansk aioli og salsa huancaina.
